SlovenščinaSlovenčinaСрпскиRomânăPolskiМакедонскиLietuviųLatviešuEestiČeskyHrvatskiБългарскиBosanskiShqip
 
         
strona główna oferta kontakt kontakt kontakt
mapa strony
polityka prywatności
 
zeus  
   
 
 
 
 
Venia ne perdorim e teknikes se perdorur per heqjen e plehrit shtohet ne menyre sistematike ne krejt Evropen. Aty ku perdorimi i teknikes se re nuk eshte i nevojshem, shfrytezimi i kazanave te perdorur si dhe i teknikes se heqjen e plehrave sjell te njejtat rezultate dhe kushton shume me pak.
 
Pse ne?   Kerkoni ju zgjidhje optimale?
     
Perdorni ju servisin dhe pervojen tone dhe perforcojeni ju ne kete menyre pozicionin ne treg!   Konkurrenca e madhe kerkon venien ne pordorim te teknikes, makinerive, kazaneve, konteninereve te perdorur qe te kalkulohen dhe shfrytezohen me efektivitet rezervat.
 

Firma ZEUS eshte partneri juaj per bisedime per furnizimin me teknik te perdorur per heqjen e plehrave qe nga kazanet e plehrave deri tek teknika e ndarjes se plehrave.

Ne blejme dhe shesim kazane plehrash te gjitha madhesive sipas normave EN 840 per plehrat komunale:

  • Dy rrotesh 80 l, 120 l, 240 l, 360 l dhe kater rrotesh 1100 l nga Polietilen si dhe 1100 l celik i veshur me cink
  • Kazane celiku 5 cbm si dhe 2,5 cbm
  • Konteninere deponimi per mbeldhje te seleksionuar: per amballazhimin e Qelqit, Letres , dhe gjerave te lehta.

Ne ju sigurojm ne sektorin e teknikes komunale para se gjitheash automjete te perdorura per heqjen e plehrave, makinat per fshirje, makinerite per riperpunim , derdhje, dhe makinerite per komposto te kafsheve.

Duke marre parasysh ndryshimet e vazhdueshme ne treg si dhe kerkesat e klienteve te ri si dhe te perhershem, ne i mbeshtesim ato dhe mundohemi qe ofertat tona ti zgjerojme ne menyre te panderprere. Shfrytezoni ju servisin tone dhe njihuni mire me ofertat tona. Ne jemi te kenaqur te bashkpunojme me ju.

 
 
tel. +48 (22) 389 53 23, +48 (44) 732 38 50
fax +48 (44) 732 38 51
tel. kom. +48 0 661 424 898
 
M&M Reklama i Promocja