SlovenščinaSlovenčinaСрпскиRomânăPolskiМакедонскиLietuviųLatviešuEestiČeskyHrvatskiБългарскиBosanskiShqip
 
         
strona główna oferta kontakt kontakt kontakt
mapa strony
polityka prywatności
 
zeus  
   
 
 
 
 
Користењето на половна техника за отстранување на отпадоци систематски се зголемува ширум Европа. Каде што не е потребна нова техника, користењето на половни канти за ѓубре како и техника за отстранување на отпадоци ја овозможува истата добивка со минимални трошоци.
 
Зошто ние?   Барате ли оптимални решенија?
     
Користете го нашиот сервис и нашите искуства и зацврстете ја на тој начин Вашата позиција на пазарот !   Силната конкуренција на пазарот изискува користење на техника, уреди, канти, контајнери од втора рака, за да ефектно се искористат калкулациските резерви.
 

Фирмата ZEUS е Ваш партнер за контакт за испораката на половна техника за отстранување на отпадоци почнувајќи од канти за ѓубре па до уред за сортирање.

Ние купуваме и продаваме половни канти и контајнери за ѓубре од сите големини според EN-нормата 840 за комунални отпадоци:

  • Со две тркала 80 л, 120 л, 240 л, 360 л и со четири тркала 1100 л од полиетилен како и 1100 л поцинкован челик
  • Садови за препразнување 5 м кубни како и 2,5 м кубни
  • Депо-контајнер за селективно собирање: стакло, хартија, лесни пакувања

Ние вршиме посредување во областа на комунална техника половни возила за отпадоци, машини за метење, уреди за рециклирање, истресување, уреди за компостирање и друго.

Ние постојано излегуваме во пресрет кај постојано менливата потреба на пазарот како и на прашањата на нашите нови и постојани муштерии и се трудиме, нашата понуда непрестано да ја прошируваме. Користете го нашиот сервис и зазнајте се со нашата понуда. Се радуваме на соработка со Вас.

 
 
tel. +48 (22) 389 53 23, +48 (44) 732 38 50
fax +48 (44) 732 38 51
tel. kom. +48 0 661 424 898
 
M&M Reklama i Promocja